Veselá-Veverka

Naturalis Regenerační kostivalový olej (Sportu zdar) Semante - 100 ml

Ověřit dostupnost
197,00 Kč
Novinka

Produkt Naturalis Regenerační kostivalový olej (Sportu zdar) Semante - 100 ml z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA u nás najdete od 197 Kč.

Naturalis
8594182801774
Skladem

Popis

Produkt Naturalis Regenerační kostivalový olej (Sportu zdar) Semante - 100 ml

 

Zdravotní účinky

Regenerační kostivalový olej "Sportu zdar" od značky Semante by Naturalis obsahuje vysoké procento extraktu z kostivalu lékařského. Díky jedinečnému složení naše ověřená receptura masážního / regeneračního oleje napomáhá zklidnění pokožky, její regeneraci či k zmírnění pohmožděnin. Nespornou výhodou je 100% vstřebatelnost oleje ve velmi krátkém čase. Obsah látky "alantonin", která je přítomna v kostivalovém extraktu, pozitivně působí i při problémech s kostmi - naraženiny/zlomeniny. Náš masážní olej nedostal název "Sportu zdar" náhodou. Vysloužil si ho díky svým schopnostem obnovy tkáně po sportovních úrazech, svalových problémech, křečích, pohmožděninách či otocích, kterými nejčastěji trpí lidé s aktivním životním stylem. Vhodný je též na regenerační masáže celého těla.

Použití

Regenerační kostivalový olej "Sportu zdar" od značky Semante by Naturalis se používá k péči o namožené části těla či k masáži celého těla. Olej naneste přímo na pokožku a krouživými pohyby ho jemně vmasírujte až do uplného vstřebání. Aplikace nemá žádná časová omezení. Olej lze používat na denní bázi či i několikrát denně do odeznění zdravotních problémů. V případě, že trpíte výskytem pomerančové kůže, můžete problematické partie promazávat 

Porovnání cen

Naturalis Regenerační kostivalový olej (Sportu zdar) Semante - 100 ml

197,00 Kč

Další produkty od výrobce Naturalis

Další produkty z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA