Veselá-Veverka

Smoothie Naturalis se Superfoods BIO - 180g

Ověřit dostupnost
259,00 Kč
Novinka

Produkt Smoothie Naturalis se Superfoods BIO - 180g z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA u nás najdete od 259 Kč.

Naturalis
8594182801385
Skladem

Popis

Produkt Smoothie Naturalis se Superfoods BIO - 180g

Složení smoothie / zdravotní účinky

Smoothie Naturalis obsahuje celou škálu těch nejkvalitnějších superpotravin. Goji berries neboli kustovnice čínská se považovala za poklad již v době dávné Číny. Další plod, který můžete ve smoothie spatřit je mochyně peruánská neboli golden berries. Tyto sladko-kyselé plody nesmí chybět na žádném svátečním stole peruánských obyvatel. Moruši bílou znaly již naše babičky, které je přidávaly do ovocných salátů svým manželům, aby měli sílu na práci na poli. Baobab vyniká obsahem vitaminu C. Chia semínka spolu se semínky konopnými jsou jedním z nejbohatších zdrojů omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin. Ty patří mezi tzv. zdravé neboli prospěšné tuky. Rýžový protein je jeden z nejoblíbenějších, nejžádanějších, nejlepších a nejrozšířenějších zdrojů rostlinných bílkovin. Velkou výhodou je jeho přírodní forma. Díky unikátnímu složení a zpracování se po rýžovém proteinu sílí, ale zároveň se po něm nepřibírá tukový polštář. Což je příčina toho, proč je často řadou odborníků s oblibou doporučován k různým typům redukčních (hubnoucích) diet. A aby toho nebylo málo, do našich smoothie jsme též přidali lyofilizovaný ovocný "kouzelný prach" - passion fruit, broskev a mango. Jemně drcené tygří ořechy s amarantem jsou skvělou zásobárnou zdravých sacharidů, skvěle chutnají a navíc smoothie dodají jemně hustou konzistenci. Sladkou tečkou celého Smoothie Naturalis je přírodní kokosový cukr a superpotravina lucuma, která svou chutí připomíná javorový sirup. Kvůli svému nízkému glykemickému indexu (GI u kokosového cukru činí 35) je vhodný i pro osoby, které omezují klasický cukr či sladkosti obecně.

Vývoj a výroba

Smoothie Naturalis se Superfoods BIO vyniká jedinečným poměrem celé řady vitaminů, minerálů a stopových prvků, které jsou pro celkový tělesný balanc nepostradatelné. Na jejich vývoji a výrobě pracovali naši interní inženýři dlouhé měsíce. Využívali své know-how, talentu i zkušeností k tomu, aby vymysleli a následně ověřili přesný poměr surovin, které smoothie má obsahovat (a nyní obsahuje). Výsledkem je zdravé, lahodné a čistě přírodní smoothie, které obsahuje jen ty nejkvalitnější suroviny vypěstované po celém světě. Přesvědčte se sami!

Zpracování a balení

Smoothie Naturalis je dodáváno v přírodní formě a to bez jakýchkoli dalších nadbytečných úprav. My jsme pouze vymysleli speciální poměry surovin. Vše ostatní obstarala sama příroda (a za to ji děkujeme). Certifikáty jakosti typu Vegan, BIO, Kosher, GMO Free a další jsou u nás samozřejmostí. Naše smoothie obsahuje jen šetrně vypěstované plodiny. Nepřidáváme do něj nezdravé cukry, pojidla, plnidla, barviva, dochucovadla ani žádné konzervanty. Je přirozeně bezlepkové, neobsahuje laktózu ani jiné alergeny. Je tedy dobré i pro citlivé jedince. Smoothie se balí do uzavíratelných sáčků, které následně vkládáme do praktických dóz. Ty jsou speciálně navržené tak, aby mohly přijít do styku s potravinami. Dózy dokonale ochrání obsah před všemi okolními vlivy jako jsou prach, vlhkost, alergeny či např. světlo.

 
Doporučená konzumace

Smoothie Naturalis si můžete dát místo ranní snídaně či místo odpolední / dopolední svačiny. Díky svému unikátnímu složení zasytí a přitom dodá tělu důležité látky, které si neumí samo vyrobit (např. omega-6 či omega-3). Příprava smoothie je velice snadná. Zvládnete ji rychle a snadno. Dokonce do méně než jedné minuty. S pomocí našeho šejkru si na zdravém koktejlu navíc můžete pochutnávat i v práci, při procházce s rodinou či např. při sportu. Do 200 ml mléka (rostlinného či jiného oblíbeného mléka) doporučujeme nasypat cca 15 g (jedna větší polévková lžíce) směsi. Smoothie nechte pár minut odpočinout (tím se plně rozvine jeho chuť i vůně, suroviny se dokonale spojí a semínka budou mít čas do sebe nasáknout potřebné množství tekutiny).

 
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1631,2 kJ / 388,4 kcal
Tuky 8,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 46 g
z toho cukry 31,7 g
Bílkoviny 26,4 g
Sůl 0,2 g

Porovnání cen

Smoothie Naturalis se Superfoods BIO - 180g

259,00 Kč

Další produkty od výrobce Naturalis

Další produkty z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA