Veselá-Veverka

Podpora Imunity Naturalis - 70g

Ověřit dostupnost
269,00 Kč
Novinka

Produkt Podpora Imunity Naturalis - 70g z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA u nás najdete od 269 Kč.

Naturalis
8594182801422
Skladem

Popis

Produkt Podpora Imunity Naturalis - 70g

Schválené Zdravotní účinky

Speciální směs „Podpora Imunity Naturalis” díky svému unikátnímu složení tradičních medicinální hub podporuje přirozenou obranyschopnost - imunitní systém1, přispívá k normální funkci oběhové soustavy2 a k normální hladině cholesterolu v krvi3. Již od pradávna v daleké Číně tamní obyvatelé pravidelně konzumovali cordyceps, reishi, chaga i hericium  I díky těmto houbám bylo čínské zdravotnictví jedno z nejuznávanějších na celém světě a do dnes se jím naše západní medicína inspiruje.

Vývoj a výroba

Na vývoji funkční směsi „Podpora Imunity Naturalis” dlouhé měsíce pracovali naši inženýři s dlouholetými zkušenostmi v medicíně a zdravé výživě. Cíl byl jednoduchý - vymyslet a v přesném poměru namíchat produkty tradiční čínské medicíny, které by zvyšovaly odolnost imunitního systému. Samotná realizace však tak jednoduchá nebyla. Po stovkách testů se nakonec podařilo vymyslet a vyrobit unikátní směs medicinálních hub. Samotná výroba probíhá v ČR v laboratořích, které mají všechny potřebné certifikáty na vývoj, testování i samotnou výrobu potravin i doplňků stravy.

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Všechny suroviny, které speciální směs „Podpora imunity” obsahuje - cordyceps, reishi, chaga i hericium jsou prvotřídním extraktem z těch nejkvalitnějších hub. Všechny obsahují 50% polysacharidů, což je jedna z nejvyšších hodnot vůbec. Obsah polysacharidů je s ohledem na kvalitu a účinnost jednou z nejdůležitějších vlastností. Produkty s menším, než 30% obsahem nelze považovat za kvalitní a jejich účinky jsou přinejmenším sporné. Na výrobu 1 kg naší směsi bylo zapotřebí vypěstovat 20 - 50 kg hub. Balení do odolných obalů v české certifikované BIO balírně garantuje splnění všech norem a zaručuje dlouhodobou ochranu výrobku před biologickým i nutričním znehodnocením.

Porovnání cen

Podpora Imunity Naturalis - 70g

269,00 Kč

Další produkty od výrobce Naturalis

Další produkty z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA