Veselá-Veverka

Naturalis Masážní olej na pomerančovou kůži (Celustis) BIO Semante - 100 ml

Ověřit dostupnost
197,00 Kč
Novinka

Produkt Naturalis Masážní olej na pomerančovou kůži (Celustis) BIO Semante - 100 ml z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA u nás najdete od 197 Kč.

Naturalis
8594182801781
Skladem

Popis

Produkt Naturalis Masážní olej na pomerančovou kůži (Celustis) BIO Semante - 100 ml

Zdravotní účinky

Masážní olej na pomerančovou kůži "Celustis" BIO od značky Semante by Naturalis obsahuje velmi vysoké procento přírodních za studena lisovaných BIO olejů. Díky našemu jedinečnému složení tato ověřená receptura napomáhá likvidaci tuku v tukových polštářích, zvyšuje pružnost pokožky, prohřátí i její prokrvení. Nespornou výhodou je 100% vstřebatelnost oleje ve velmi krátkém čase. Obsah přírodních vitaminů a olejů prokrvuje pokožku do hloubky a díky tomu ji vyhlazuje a zvyšuje její elasticitu. Náš masážní olej nedostal název "Celustis" náhodou. Vysloužil si ho díky svým schopnostem vyhlazování pokožky a zmírňování projevů celulitidy. Mimo jiné se hojně využívá i při výskytu strií, jizviček či jiných kožních "deformací". 

Použití

Masážní olej na pomerančovou kůži "Celustis" BIO se používá k péči o partie těla, kde se vyskytuje celulitida (nejčastěji se jedná o oblast stehen, kolen, hýždí či břicha). Olej naneste přímo na pokožku a krouživými pohyby ho jemně vmasírujte až do uplného vstřebání. Aplikace nemá žádná časová omezení. Olej lze používat na denní bázi či i několikrát denně. Pro zlepšení účinku doporučujeme namasírované partie svalově zatěžovat / procvičovat. 

Porovnání cen

Naturalis Masážní olej na pomerančovou kůži (Celustis) BIO Semante - 100 ml

197,00 Kč

Další produkty od výrobce Naturalis

Další produkty z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA