Veselá-Veverka

Naturalis Vyživující šampon pro namáhané vlasy (Zlatovláska) BIO Semante - 200 ml

Ověřit dostupnost
199,00 Kč
Novinka

Produkt Naturalis Vyživující šampon pro namáhané vlasy (Zlatovláska) BIO Semante - 200 ml z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA u nás najdete od 199 Kč.

Naturalis
8594182801880
Skladem

Popis

Produkt Naturalis Vyživující šampon pro namáhané vlasy (Zlatovláska) BIO Semante - 200 ml

Zdravotní účinky

Přírodní vyživující šampon pro namáhané vlasy "Zlatovláska" BIO od naší značky Semante by Naturalis obsahuje vysoké procento přírodních mycích složek i čisté esenciální mátové silice. Díky tomu šampon vlasy regeneruje, zvyšuje její pružnost, hebkost a napomáhá jejímu znovuoživení i po náročných dnech. Nespornou výhodou je 100% vstřebatelnost všech složek. Obsažené přírodní vitaminy vyživují vlasy do hloubky, což zapřičiňuje jejich dlouhodobou jemnost a elasticitu. Díky obsahu mátové silice je oblíbený zejména těmi, kteří milují svěží vůně.

Použití

Vyživující šampon pro namáhané vlasy "Zlatovláska" BIO se používá jako vlasový mycí prostředek. Šampon naneste přímo na pokožku hlavy a krouživými pohyby ho jemně vmasírujte. Následně ho smyjte čistou vodou. Aplikace nemá žádná časová omezení. Šampon lze používat i na denní bázi. Nejlépe však při každé koupeli či sprše.

Porovnání cen

Naturalis Vyživující šampon pro namáhané vlasy (Zlatovláska) BIO Semante - 200 ml

199,00 Kč

Další produkty od výrobce Naturalis

Další produkty z kategorie ZDRAVÉ POTRAVINY A KOSMETIKA